torstai 16. elokuuta 2012

Herra antoi lapsen

Eräs ystäväni, joka oli antanut elämänsä Jeesukselle kamppaili lapsettomuuden kanssa. He olivat hänen aviomiehensä kanssa yrittäneet lasta jo vuoden päivät -tuloksetta. Syytä lapsettomuuteen alettiin tutkia ja ystävälläni todettiinkin sairaus, joka vaikeutti lapsen saantia todella paljon. Lääkärit eivät antaneet kovin suurta toivoa. Monenlaisten hoitojen jälkeen ystäväni tulikin sitten raskaaksi, mutta lapsi kuoli kohtuun aivan raskauden alkuvaiheessa. Rukoilin paljon hänen puolestaan ja myös hänen kanssaan ja pyysin Jeesusta antamaan tälle pariskunnalle lapsen, jota he kovasti toivoivat.

Pian tuon keskenmenon jälkeen pidimme isommalla porukalla kotikokousta ja kaikki yhdessä rukoilimme tämän ystäväni puolesta ja voitelimme hänet öljyllä Jaak 5:14 mukaisesti. Tuona päivänä ystäväni meni myös kasteelle. Vajaa vuosi tuon rukouksen jälkeen ystäväni synnytti terveen ja ihanan lapsen. Kiitos ja ylistys Jumalalle!

Jaak 5:14 
Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat, ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä.

1. Moos 18:10
"Minä palaan luoksesi tulevana vuonna tähän aikaan, ja katso, vaimollasi Saaralla on silloin oleva poika"

2. Moos 15:26
Sillä minä olen Herra, sinun parantajasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti